Barbequespyd med efterårssalat og bagt kartoffel

Barbequespyd med efterårssalat og bagt kartoffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.oksetykkam i store tern
50 g.bacon
100 g.champignon (4 stk til spyd resten til salat)
0.5 grøn peberfrugt i grove stykker
0.5 løg i grove stykker
 olie til stegning
2 dl.barbecuesauce
0.5 icebergsalat i strimler
50 g.løse majs
4 cherrytomater
1 reven gulerod
2 bagekartofler
50 g.smør
 salt
 peber
 
 Yderligere:
4 grillspyd
 
Opskrift:
Kartoflerne bages i ovn ved 200 grader i ca. 55 min. afhængig af størrelse. Fyldes med en klat smør ved servering. Fordel tykkam, bacon, champignon, peberfrugt og løg på spyddene. Lav en salat af iceberg, majs, gulerod, tomater og champignon. Spyddene steges af på grillpande og bages videre i ovn ca. 10 min. Pensles af og til med lidt barbecuesauce. Server den resterende barbecuesauce til.





karakterer:
Opskriften er vist 16924 gange,
og udskrevet 262 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu