Barbequespyd med efterårssalat og bagt kartoffel
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne bages i ovn ved 200 grader i ca. 55 min. afhængig af størrelse. Fyldes med en klat smør ved servering.
Fordel tykkam, bacon, champignon, peberfrugt og løg på spyddene. Lav en salat af iceberg, majs, gulerod, tomater og champignon. Spyddene steges af på grillpande og bages videre i ovn ca. 10 min. Pensles af og til med lidt barbecuesauce. Server den resterende barbecuesauce til.
|
|
Opskriften er vist 16924 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne