Mycella bøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet deles i 8 dele, bøfferne trykkes ud med en paletkniv ud til 8 tynde bøffer. På 4 af bøfferne lægges en skive mozzarellaost der drysses med purløg. De andre lægges ovenpå og trykkes godt fast i kanten, så osten er helt indelukket. Drys med en anelse peber.
Pensles med lidt olie og sættes under den varme grill i ca. 3 minutter. Vendes og en skive Mycella lægges på hver. Sættes atter under grillen, til den blå ost er begyndt at boble. |
|
Opskriften er vist 8518 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-12-05 22:21:48 Hvem fremstiller mycella ost? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne