Poussin i påskefarver

Poussin i påskefarver, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 poussiner
20 g.smør
2 spsk.olie
3 dl.hønsebouillon
1 dl.presset grapefrugtsaft
1 spsk.maizena
1 spsk.grapefrugtskal
1 grapefrugt pillet og skåret i stykker
50 g.grofthakkede pistacienød
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Poussinerne gnides med salt ind og udvendig. Smørret med grapefrugtskal fordeles inde i fuglene og de lukkes med en kødnål.

Poussinerne brunes i olie på alle sider. Der tilsættes bouillon og grapefrugtsaft hvorefter retten simrer under låg i 40 minutter.
Poussinerne tages op og holdes lune.

Skyen sies og skummes for fedt. Der jævnes med maizena og grapefrugtstykkerne tilsættes. Saucen varmes igennem.

Poussinerne anrettes på et fad og der hældes sauce over og drysses med pistacier.





karakterer:
Opskriften er vist 19611 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-31 12:51:58
hvad er possini

  -   2009-03-26 14:09:53
hvad servere man så dertil og hvilken dessert vil i foreså?