Poussin i påskefarver
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Højtid: Påske Indsendt : |
|
|
Poussinerne gnides med salt ind og udvendig.
Smørret med grapefrugtskal fordeles inde i fuglene og de lukkes med en kødnål.
Poussinerne brunes i olie på alle sider. Der tilsættes bouillon og grapefrugtsaft hvorefter retten simrer under låg i 40 minutter. Poussinerne tages op og holdes lune. Skyen sies og skummes for fedt. Der jævnes med maizena og grapefrugtstykkerne tilsættes. Saucen varmes igennem. Poussinerne anrettes på et fad og der hældes sauce over og drysses med pistacier. |
|
Opskriften er vist 19574 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer maria - 2009-03-31 12:51:58 hvad er possini beritwoy - 2009-03-26 14:09:53 hvad servere man så dertil og hvilken dessert vil i foreså? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne