Marinerede oksebøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Rødvinsmarinade:
Bland rødvin med de øvrige ingredienser. Læg bøfferne på et fad og hæld marinaden over. Lad bøfferne stå tildækket og koldt ca. 1 døgn. Vend dem af og til. Kryddersmør: Si marinaden fra bøfferne. Kog chalotteløg i ca. 1 minut i 4 spsk. rødvinsmarinade. Afkøl blandingen og rør den sammen med smør, timian og krydderier. Stil kryddersmørret koldt. Salat: skrub kartoflerne grundigt og kog dem i grønsagsbouillon, til de er møre. Skær dem i skiver og anret dem sammen med squash i striber på et fladt fad. Smag cremefraiche til med salt og peber og læg det i en stribe over grønsagerne. Tør bøfferne i køkkenrulle og grill dem ca. 4 minutter på hver side. Server bøfferne med kryddersmør og salat. Tips: Bøfferne kan også steges i smør i en pande, ca. 4 minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 17680 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne