Labskovs
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Det er vigtigt, at kødet blancheres, ellers bliver labskovs mørkt og kedeligt.
Kødet lægges derfor lidt ad gangen i en sigte og overhældes med spilkogende vand, så kødets æggehvidestoffer stivner og kødet bliver lyst. Så kommer de smørklatter i bunden af en gryde og lægger lagvis løgskiver, kød, kartofler i skiver, smørklatter og indimellem salt, peber og et par laurbærblade. Til sidst hældes det kogende vand over, og under låg småkoger det hele i et par timer, til kødet er helt mørt, og kartoflerne må gerne være moset ud. De kan, hvis de er bange for at retten skal brænde på, komme lidt mere vand ved. Server med iskoldt smør og meget klippet persille samt groft brød, en herlig vinterret. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 11324 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne