Kålgryde med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Indsendt : |
|
|
Skær alle urterne og kødet i terninger. Varm olie i en gryde og rist kød, løg og peberfrugt over stærk varme. Rør de hakkede tomater i sammen med saften fra dåsen og vandet og balnd godt rundt. Drys med salt og vend kålen i lidt efter lidt, efterhånden som den falder sammen. Læg låg over og lad retten småkoge i 1½ time. Rør af og til. Server med grovbrød og stærk sennep.
|
|
Opskriften er vist 27149 gange,
og udskrevet 454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne