Kødsauce fra Somalia
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Somalia Indsendt : Red : |
|
|
Svits kødet i olie sammen med hvidløg, løg og krydderier. Tilsæt grønsagerne (vent med chilien til allersidst). Kog retten indtil kødet er mørt.
Tilsæt citronsaften. Lad den hele chili koge med, indtil den har afgivet så meget smag, man ønsker. Serveres med ris/nudler: Jasminris svitses i olie sammen med nudler og salt, indtil nudlerne tager farve. Hæld kogende vand over blandingen og kog for svagt blus indtil risene er tilpas kogte Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 20787 gange,
og udskrevet 411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (75 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-24 16:25:13 vild god kalundborg - 2010-02-04 10:54:54 bare helt nomal ;) fadumo - 2005-01-01 01:01:01 det er godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne