Påskesoufflé
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Rør æggeblommerne sammen.
Pisk først hviderne stive og derefter seje med flormelis, vanillesukker og til sidst maizenamel.
Lad smørret smelte på et fad i en 250 grader varm ovn.
Tag fadet ud.
Bland forsigtigt blommerne i hviderne og sæt dejen på det varme fad i 4-6 "boller". Bag ca. 5 min. i den varme ovn, til de er lysebrune, og spis straks rygende varme drysset med flormelis. Giv syltetøj hertil. |
|
Opskriften er vist 20770 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer lotte - 2005-01-01 01:01:01 fin kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne