Kold herregårdssteg
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Først kødet. Alle hinder fjernes, inden kødet lægges, nærmest klemmes ned i et ildfast form. Har de stegetermometer, stikkes det i den tykkeste del og skal vise 60 grader, når stegen har stegt i ca. 2 timer ved 200 grader, det kommer an på kødets tykkelse.
Imens koges lagen og afkøles. Læg alle de skyllede krydderurter i og det varme kød lægges i den kolde lage, trækker i ca.8-10 timer. Tages op og kødet pakkes ind i folie og opbevares i køleskabet. Lagen kasseres. Hvad kan de server til kødet: Salat Kold kartoffelsalat Fløde kartofler Varme grønsager Creme fraichesovs Creme fraichesovs smagt til med sennep, evt. hvidløg, fintreven rå løg, og klippet grønt. Der er mange muligheder til denne raffinerede steg. |
|
Opskriften er vist 13044 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne