Kogt oksekød med grønsager
Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst Indsendt : Red : |
|
|
Kom kødet i en gryde og hæld vandet på, så det dækker. Bring i kog og tilsæt salt, hele peberkorn, laurbærblade og suppevisk (toppen af grønsagerne). Kog, til kødet er godt mørt.
Kom de rensede grønsager i gryden og lad dem koge møre til sidst, det varer 20-25 minutter. Kødet serveres med grønsagerne i suppen. For at lette serveringen er det bedst at skære kødet i skiver, før fadet sættes på bordet. Kartofler kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 40843 gange,
og udskrevet 725 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer søren - 2020-09-12 20:18:27 hvor længe inden mør??? anonym - 2020-01-12 16:40:00 Lækker oksebryst, og nem opskrift lige til at gå til , varmt anbefales 👍👍 mig - 2005-01-01 01:01:01 jeg syntes der skulle være 2 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne