Kogt oksekød med grønsager

Kogt oksekød med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stykke oksespidstykke
10 hele peberkorn
 salt
2 laurblade
500 g.skalotteløg
4-5 gulerødder
1 bdt.porrer
1 selleri
2 persillerødder
1 pastinak
 
Opskrift:
Kom kødet i en gryde og hæld vandet på, så det dækker. Bring i kog og tilsæt salt, hele peberkorn, laurbærblade og suppevisk (toppen af grønsagerne). Kog, til kødet er godt mørt.

Kom de rensede grønsager i gryden og lad dem koge møre til sidst, det varer 20-25 minutter.

Kødet serveres med grønsagerne i suppen.

For at lette serveringen er det bedst at skære kødet i skiver, før fadet sættes på bordet. Kartofler kan serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 40843 gange,
og udskrevet 725 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-09-12 20:18:27
hvor længe inden mør???

  -   2020-01-12 16:40:00
Lækker oksebryst, og nem opskrift lige til at gå til , varmt anbefales 👍👍

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg syntes der skulle være 2