Kinagryde
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet svitses i lidt fedtstof, løget hakkes og tilsættes. ¼ l vand tilsættes og det hele koger ca 45 min.
Champignonerne renses og hakkes eller deles i kvarte, svitses på en pande, bønnespirer og cocktailpølser tilsættes. Det hele blandes i kødgryden. Retten koger lidt ind og kan evt. jævnes. Der smages til med soja-sauce, og / eller salt og peber. Servering: Retten serveres med løse ris og groftbrød (flutes). Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 59481 gange,
og udskrevet 1295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Mr. Wang - 2018-05-18 18:05:23 Hvad er det lige den her ret har med Kina at gøre? Der er intet som tyder på at den har været i nærheden af Kina eller inspireret af noget kinesisk, det ligner bare en dansk sammenkogt ret Nicolai - 2008-09-08 19:11:09 Dette har intet med kina at gøre. Desuden er cocktailpølser en forbrydelse mod alle der mener de indehaver bare en smule kulinarisk selvrespekt. Tilsæt noget godt røget bacon i stedet, evt. italiensk pancetta, og du får en udemærket ret; dog stadig ikke meget med kina at gøre. Ninna i Amerika - 2008-02-12 17:05:04 Cocktail polser bruges IKKE i Kinesisk mad, Hvornaar er Danmark begyndt at putte cocktail polser i naesten alle Danske madopskrifter? FY. Per - 2008-02-10 09:03:52 Der står ikke hvornår tomaterne skal i, men jeg puttede dem i sammen med vandet. Jeg syntes at det var lidt rigeligt med pølser, så vil nok nøjes med en enkelt pakke (125 g.) næste gang. Tilbehøretved jeg ikke rigtig hvad jeg skal syntes om, men det kan man jo også selv vælge til eller fra. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne