Kasserolle (pot-au-feu)
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Laurbærblad, persillekvist, selleriblad, timiankvist i buket, det franskmændene kalder bouquet garni.
I gamle dage brugte man mange timer på tilberedningen af kasserolle retter. På den måde kogte de ud la labskovs. En stor gryde fyldes med et par liter vand. Kød og marvben bringes i kog sammen med løgene, krydderbuketten og evt. Salt. Gryden koger et par timer ved svag varme og skummes et par gange. Grønsagerne kommes ved med undtagelse af kålhovedet, som skæres i kvarter og blancheres et par minutter med kogende vand og lidt salt. Så øses et par kopper bouillon fra gryden over i en kasserolle og kålen koges mør her. Flæsket koges for sig selv og er klar på fem kvarter til halvanden time. Oksekødet skal koge i mindst tre timer før det er mørt. Suppen affedtes og serveres som klar bouillon. Grønsagerne anrettes med kogte kartofler. Fingersalt og dijonsennep gives til. |
|
Opskriften er vist 11938 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne