Italiensk oksefilet med marinerede ris
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Tallerkner, der kan tåle ovnvarmen, pensles med et godt lag sennep. Herpå lægges de tynde skiver oksefilet, salt, peber drysses på, osten fordeles over. Sættes højt i ovnen ved 240C i 3 minutter. Serveres med olie og citronsaft, der "kringles" over. Til salaten koges risen. Den blandes med grønsagerne, og marinaden hældes over.
|
|
Opskriften er vist 23358 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-01-10 14:08:28 Kalvefilet kan erstatte oksefilet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne