Hakkedrenge med rødvinssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form 4 hakkebøffer og steg dem i gyldent smør på en pande. Drys dem med salt og peber. Tag dem og hold dem varme.
Kog panden af med rødvin og rosmarin. Tilsæt hvid mælkesauce og bring saucen i kog. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 8 min Smag saucen til med salt og peber. Tips: Er man til det lidt dyrere: kan man i stedet for hakket oksekød anvende, bøffer af oksemørbrad eller filet. |
|
Opskriften er vist 22056 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne