Påskekrans

Påskekrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kranse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
2.5 dl.mælk
40 g.gær
500 g.hvedemel
100 g.sukker
2 spsk.vaniljesukker
0.5 tsk.salt
1 æg
150 g.rosiner
50 g.pomerans
 
 Desuden:
5 hårdkogte, farvede æg
 
Opskrift:
Smelt smørret. Kom mælken i og opløs gæren i den lune væske. Hæld det i melet sammen med sukker, vanillesukker, salt, æg, rosiner og hakket pomerans. Ælt det hele til en smidig dej. Lad den hæve til dobbelt størrelse.

Slå dejen ned, ælt den og del den i 3 dele, der formes til pølser. Flet en krans og sæt den på en smurt plade. Sæt 5 tomme æggeskaller ned i kransen. Lad den efterhæve 20 minutter.

Bag kransen i en varm ovn ved 200 grader i 45 minutter. Ombyt æggeskallerne med farvede hårdkogte æg inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 19855 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er bare så lækker!