Påskekrans
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret.
Kom mælken i og opløs gæren i den lune væske.
Hæld det i melet sammen med sukker, vanillesukker, salt, æg, rosiner og hakket pomerans.
Ælt det hele til en smidig dej.
Lad den hæve til dobbelt størrelse.
Slå dejen ned, ælt den og del den i 3 dele, der formes til pølser. Flet en krans og sæt den på en smurt plade. Sæt 5 tomme æggeskaller ned i kransen. Lad den efterhæve 20 minutter. Bag kransen i en varm ovn ved 200 grader i 45 minutter. Ombyt æggeskallerne med farvede hårdkogte æg inden servering. |
|
Opskriften er vist 19855 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Katja - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare så lækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne