Hakkebøffer med krydderurter

Hakkebøffer med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hakkebøffer med krydderurter, billede 4 Hakkebøffer med krydderurter, billede 1 Hakkebøffer med krydderurter, billede 2 Hakkebøffer med krydderurter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
650 g.hakket oksefars
1 dl.friskhakket estragon eller 1 tsk tørret
1 dl.friskhakket merian eller 1 tsk tørret
1 æg
2 spsk.rasp
0.5 dl.vand
1 fedhvidløg
60 g.smør
 Salt
 Peber
 
 Friskrevet peberrod
 
 Cremefraichesovs:
1 ds.cremefraiche 18%
2 spsk.tomatpuré
0.5 spsk.HP-sauce
 Salt
 Peber
 evt.fintklippet purløg
 
 Tilbehør:
 Lune pillekartofler og en lun grøntsag f.eks. bønner og en skive frisk landbrød
 
Opskrift:
Rør oksefarsen sammen med krydderurterne, ægget, rasp og vand. Krydr med hvidløg, salt og peber.

Form kødet til hakkebøffer (4 stykker) - og steg dem i det gyldne smør på en varm pande - ca. 3 min på hver side - afhængig af hvor rødt, de ønsker kødet.

Tag krydderbøffer af panden og anret på et lunt fad med stegesmørret. Læg friskrevet peberrod på hver hakkebøf.

Rør ingredienserne til cremefraichesovsen sammen og lad det stå i køleskabet ca. 1 time før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 49640 gange,
og udskrevet 613 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-10 13:01:49
Spændende og velsmagende variant af hakkebøf. Start med sovsen.