Hakkebøffer med ansjossauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Peberkornene knuses og fordeles over de fire hakkebøffer, som skal stå et par minutter for at smagen trænger ind.
Grillristen eller grillpanden gnides ind med hvidløget - pensles med lidt olie og varmes op til 200°. Ansjoserne drænes og findeles. Det hvide af forårsløgene hakkes. Halvdelen af smørret smeltes i en lille, tykbundet kasserolle. Ansjoserne og forårsløg småsnurrer et minut under omrøring. Tilsæt brandy og 2-3 spsk vand. Sænk varmen og kog videre, til saucen er klar. Grill i mellemtiden hakkebøfferne 5-7 minutter på hver side,som man nu fortrækker dem. Lige før serveringen tilsættes saucen cremefraichen. Passer til pommesfrites, brasede kartofler, kogte kartofler - vin smager naturligvis. |
|
Opskriften er vist 8374 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne