Hakkebøffer i sennepssauce

Hakkebøffer i sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
0.5 dl.rasp eller 2 små kogte kartofler
1.5 dl.mælk
1 tsk.salt
 peber
1 lille spsk revet løg
30 g.smør til stegning
 
 Sauce:
1.5 dl.bouillon
1.5 dl.creme fraiche
1 tsk.Maizena
0.5 spsk.dijonsennep
 klippet purløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Ælt kødet med rasp eller mosede kartofler, mælk, salt, peber og løg.

Form farsen til 6-7 bøffer. Steg bøfferne på panden i ca. 2 minutter på hver side. Læg bøfferne i et ovnfast fad.

Kog panden af med bouillon. Rør creme fraiche og Maizena sammen og hæld det på panden. Varm saucen igennem under piskning, tilsæt et par spsk. klippet purløg og smag til med sennep, salt og peber. Hæld saucen over bøfferne og læg folie løst over.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, afhængig af, hvor røde bøfferne skal være.





karakterer:
Opskriften er vist 14056 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-11 14:20:39
den smager rigtig godt