Hakkebøffer i sennepssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Ælt kødet med rasp eller mosede kartofler, mælk, salt, peber og løg.
Form farsen til 6-7 bøffer. Steg bøfferne på panden i ca. 2 minutter på hver side. Læg bøfferne i et ovnfast fad. Kog panden af med bouillon. Rør creme fraiche og Maizena sammen og hæld det på panden. Varm saucen igennem under piskning, tilsæt et par spsk. klippet purløg og smag til med sennep, salt og peber. Hæld saucen over bøfferne og læg folie løst over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, afhængig af, hvor røde bøfferne skal være. |
|
Opskriften er vist 14056 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer heidi - 2007-11-11 14:20:39 den smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne