Hakkebøf på brunede løg
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Løgene tager længere tid, end man skulle tro. Begynd med at gøre dem i stand og skære dem i skiver. Brun lidt fedtstof med sukker på en pande, rør løgene i, og når de er pænt brune, tilsættes vandet. Rør tit, mens vandet fordamper. Brun løgene færdige, når vandet er væk, og hold dem varme, mens bøfferne bliver stegt. Ælt kødet med lidt finthakket bacon. Form det til 4 bøffer, drys dem med salt og peber og steg dem ved god varme i 3-4 minutter på hver side. Lad bøfferne hvile på et varmt fad, mens saucen laves- det er ikke kun koteletter og stege der har godt af at stå nogle minutter efter stegningen. Kog panden af med kartoffelvand, jævn saucen og smag den til.
|
|
Opskriften er vist 24340 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne