Hakkebøf med pasta og Danablu-sovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Bland farsen med salt og peber, form den til 4 bøffer, der hakkes let med kniven og steges i brunet smør 1-2 minutter på hver side. Holdes varme. Skær osten i mindre terninger, kom den i en gryde med fløden og varm under omrøring til osten smelter. Smag til. Læg bøfferne på tallekner, hæld sovsen over og server med nykogt pasta og råkostsalat.
|
|
Opskriften er vist 14554 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne