Hakkebøf med kogt æg og sennepssauce

Hakkebøf med kogt æg og sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.hakket oksekød
4 små æg
0.5 poseSanta Maria Mexicansk
 
 Marinade
40 g.smør
 
 Sauce:
1 dl.pilsner øl
3 dl.piskefløde
3 spsk.sennep
50 g.syltede agurker
1 lille løg
1 tsk.basilikum
25 g.smør
 persille
 
Opskrift:
Æggene koges 6 minutter. Det hakkede kød smages til med mexicansk marinade. Kødet deles i 4 portioner og formes til kugler, som bankes forsigtigt ud på et spækbræt. På hvert stykke kød lægges et kogt pillet æg. Kødet pakkes omkring ægget og bøfferne steges i smør ved svag varme på en pande. Sauce: I en gryde sauteres skiveskåret løg, derefter tilsættes øl og basilikum. Lad det koge næsten ind, tilsæt fløden og lad det koge 2 minutter endnu. Saucen tilsættes sennep og smør og smages til med salt og peber. Bøfferne anrettes med skiver af syltet agurk samt lidt bredbladet persille og stegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 9434 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu