Hakkebøf med kogt æg og sennepssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Æggene koges 6 minutter. Det hakkede kød smages til med mexicansk marinade. Kødet deles i 4 portioner og formes til kugler, som bankes forsigtigt ud på et spækbræt. På hvert stykke kød lægges et kogt pillet æg. Kødet pakkes omkring ægget og bøfferne steges i smør ved svag varme på en pande.
Sauce: I en gryde sauteres skiveskåret løg, derefter tilsættes øl og basilikum. Lad det koge næsten ind, tilsæt fløden og lad det koge 2 minutter endnu. Saucen tilsættes sennep og smør og smages til med salt og peber. Bøfferne anrettes med skiver af syltet agurk samt lidt bredbladet persille og stegte kartofler.
|
|
Opskriften er vist 9434 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne