Hakkebøf med avocadomos
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne formes og steges som hakkebøffer. Avocadoen flækkes, stenen tages ud, og skallen flåes af. Avocadokødet moses med en gaffel og røres med salt, løg og citronsaft. Peberen knuses i en morter eller mellem to skeer og røres i. 1 skefuld avocadomos lægges ovenpå hver hakkebøf.
Servers med Kartofler og grøn salat eller tomatsalat |
|
Opskriften er vist 18161 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 super lækkert, men for lidt kød. Prøv med et kilo hakket oksekød , og brug 2 avocadoer. tips: kom frisk dild i avocadoblandingen, det giver mer smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne