Gæstegryde
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær flæsket i små terninger og brun dem i en pande.
Skær kødet i terninger og brun det i en stor gryde. Bland flæsketerningerne i og tilsæt rødvin, krydderier og pillede løg. Steges under låg og ved svag varme 2 timer. Skær de rensede champignoner i skiver. Rist dem i lidt fedtstof på panden, bland halvdelen i og hæld resten over ved serveringen. Drys med hakket persille og giv kartoffelsne til. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 42669 gange,
og udskrevet 567 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-09 12:55:33 HVAD ER KOGEFLÆSK? anonym - 2007-10-03 13:38:37 kartoffeljernet kan købes i IKEA Jette L - 2007-10-03 13:37:57 Kartoffelsne er en fedtfattig måde at få kartoffelmos på = kortoflerne koges som til mos uden salt og presses igennem et kartoffeljern så det ligner sne (heraf navnet) Meni - 2007-06-11 11:20:34 Har aldrig hørt navnet kartoffelsne Momo - 2007-02-25 23:09:45 hvad er kartoffelsne Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte almindeligt kogeflæsk i stedet for saltet. Med den lange kogetid mener jeg ikke det er nok med 2-3 dl. væde fra rødvinen, jeg tilsatte samme mængde vand fra starten og spædede nok det samme til under vejs. I stedet for kartoffelsne brugte jeg en almindelig kartoffelmos. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne