Grønsagsgryde med hvidløgspølse
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Skær løgene i kvarter, auberginer i tynde strimler og gulerødder i skiver. Varm olie og rist løgbådene godt, inden aubergine og tomater blandes i. Lad det koge kraftigt igennem under omrøring. Tilsæt gulerødder, vand samt krydderier. Læg låg over og lad retten koge ved svagt blus i 45 minutter. Skær pølserne i tynde skiver og vend dem i retten. Kog yderligere i 25 minutter under låg og smag til med salt og peber.
Server retten rygende varm med groft brød til.
|
|
Opskriften er vist 7686 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne