Grønsagsgryde med hvidløgspølse

Grønsagsgryde med hvidløgspølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 løg
1 aubergine på ca. 350 g
0.5 dl.olivenolie
1 ds.hakkede tomater
6 gulerødder
2.5 dl.vand
 salt
2 små krydrede hvidløgspølser á ca. 65 g
2 små laurbærblade
 lidt frisk timian
 
Opskrift:
Skær løgene i kvarter, auberginer i tynde strimler og gulerødder i skiver. Varm olie og rist løgbådene godt, inden aubergine og tomater blandes i. Lad det koge kraftigt igennem under omrøring. Tilsæt gulerødder, vand samt krydderier. Læg låg over og lad retten koge ved svagt blus i 45 minutter. Skær pølserne i tynde skiver og vend dem i retten. Kog yderligere i 25 minutter under låg og smag til med salt og peber. Server retten rygende varm med groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 7683 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu