Gryde-hakkebøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 74817 gange,
og udskrevet 1656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Fjelstedvej - 2011-10-25 11:39:25 Rigtig go` ret og hurtig at lave, i stedet for gryde brugte jeg et ovnfast fad, efter at have brunet bøffer og løg på pande. Ca. 25 minutter i ovnen med sølvpapir over ved ca. 180 grader. M - 2011-08-10 10:47:33 det er bare nam nam siger min datter.. og bøfferne har lige den rigtige størrelse :) 10 fra mig Inge V. - 2011-06-29 15:31:55 Det bliver godt nok nogle små bøffer, hvis man former 8 stk af 500 g fars. Form i stedet 4 bøffer, så behøver man ikke bruge lup under måltidet. dorthe - 2005-01-01 01:01:01 nemt og lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne