Gryde-hakkebøffer

Gryde-hakkebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Gryde-hakkebøffer, billede 4 Gryde-hakkebøffer, billede 1 Gryde-hakkebøffer, billede 2 Gryde-hakkebøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
4 dl. Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
0.5 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kødet formes til 8 bøffer, der vendes i mel med salt og peber, brunes i smør og steges 5 minutter.

Lægges i en gryde med letbrunede hakkede løg, og det øvrige tilsættes. Småsteger under låg 10 minutter og smages til.

Det er en nem måde at servere bøfferne på.

Serveres med kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 74817 gange,
og udskrevet 1656 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10557 (2513 kcal)
KJ pr. Pers. 2639 (628 kcal)
Vægt ialt 1707 gram
Vægt pr. Pers. 426 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 618 KJ (147 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-25 11:39:25
Rigtig go` ret og hurtig at lave, i stedet for gryde brugte jeg et ovnfast fad, efter at have brunet bøffer og løg på pande. Ca. 25 minutter i ovnen med sølvpapir over ved ca. 180 grader.

  -   2011-08-10 10:47:33
det er bare nam nam siger min datter.. og bøfferne har lige den rigtige størrelse :) 10 fra mig

  -   2011-06-29 15:31:55
Det bliver godt nok nogle små bøffer, hvis man former 8 stk af 500 g fars. Form i stedet 4 bøffer, så behøver man ikke bruge lup under måltidet.

  -   2005-01-01 01:01:01
nemt og lækkert