Gratinerede karbonader
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet formes til fire bøffer, der trykkes lidt flade. Bøfferne steges et par min i smør, krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad. Tomaterne skæres i skiver og fordeles over bøfferne. Løg og hvidløg hakkes og drysses over. Læg en skive ost på hver bøf. Fadet sættes øverst i en varm ovn, til osten er smeltet og taget lidt farve. Serveres med en skål salat og lune flutes.
|
|
Opskriften er vist 18113 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne