Fyldte oksekødsruller
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Svits baconterninger sprøde i en tykbundet gryde. Kom det hakkede løg og de snittede hvidløgsfed i og lad det snurre kort.
Fordel det på kødet og rul sammen herom. Bind omkring med bomuldsgarn. Brun rullerne på alle sider i smør i en gryde. Dæmp varmen og hæld rødvinen i, lad det koge ind for god varme og tilsæt bouillon, tomatpuré og laurbærblade. Lad retten snurre under låg i ca. 1 time, eller til kødet er mørt. Tag kødrullerne op og fjern bomuldsgarnet. Tag laurbærbladene op, jævn sovsen og smag den til. Kogte kartofler serveres til. |
|
Opskriften er vist 15389 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2011-02-23 23:07:05 Kødet bliver meget tørt - hvordan undgår man det?? Mette og Marie´s Køkken program ! - 2005-01-01 01:01:01 Ja det lyder jo spændende det prøver vi da bare ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne