Fyldte grøntsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Skær et låg af tomaterne, og udhul dem med en teske. Gem det udtagne. Skær courgetten i stykker på højde med tomaterne, og udhul dem, så lidt bund bevares. Gem det udtagne.
Svits løget i olien, tilsæt kødet, og brun det godt. Krydr let. Tilsæt tomat og courgettesaft og kød, og kog godt igennem. Tilsæt puré og bouillon, og kog det godt sammen, inden risen røres i og koges ind til en let fugtig masse. Smag til. Stil tomat- og courgetteskallerne i et ildfast fad, og fyld dem. Drys tomaterne med ost, og læg låg på. Drys courgetterne med rasp, og tryk dem let, så de tager fugt fra fyldet. Stil fadet i en forvarmet ovn på 210°, og bag dem i 20 minutter. Server straks. |
|
Opskriften er vist 9788 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne