Fyldt hvidkål a la Cinderella
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Udhul hvidkålshovedet, sådan: skær toppen af ca. 3 cm nede. Gem, for den skal bruges som låg. Skær nogle krydser med en skarp kniv og grav ellers kålen ud stille og roligt. Optimalt er, hvis "skallen" er ca. 2 cm tyk. Rør en frikadellefars af de øvrige ingredienser. Du kan også røre den efter din sædvanlige opskrift. Fyld frikadellefarsen ned i hvidkålshovedet, sæt låget på og bind grundigt til. Kog hovedet i ca. 2 timer. Når der er 20 minutter tilbage af kogetiden, tilsæt det antal kartofler, som du vil servere som tilbehør. Server med smørsovs, kartofler og skåret i skiver på stort fad. For børn og barnlige sjæle: skræl en gulerod, stik den ned i midten af farsen under fyldningsproceduren. Når kålen skæres ud, vil guleroden komme til at sidde i midten, så skiven ligner en skydeskive med en rød plet.
|
|
Opskriften er vist 11750 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Niels Mikkelsen - 2006-12-08 20:19:39 Bedre end hvidkålsdolmer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne