Fint farsbrød

Fint farsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hakket oksekød
2 æggehvider
1 dl.rasp
1 dl.bouillon
2 grønne peberfrugter
1-2 røde eller gule peberfrugter
125 g.champignoner
2 spsk.olie
3 spsk.hakket persille
1-2 fedknuste hvidløg(kan undlades)
 salt
 peber
 smørklatter
1-2 dl.bouillon
2 dl.tomatpuré
 
Opskrift:
Rør det hakkede kød sammen med æggehvider og rasp og rør bouillon i. Bland de finthakkede peberfrugter og kom dem i farsen. Svits de grofthakkede svampe ganske kort i olien. Lad dem svale lidt, inden de også blandes i. Krydr med knuste hvidløgsfed, salt og peber. Form farsen til et brød, som lægges i et smurt ildfast fad. Kom smørklatter over og hæld lidt bouillon blandet med tomatpuré i fadet. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca 45 minutter. Dryp af og til farsbrødet med væden fra fadet. Sæt bagekartofler i ovnen samtidig, så har de tilbehøret klar når retten er færdig.





karakterer:
Opskriften er vist 21565 gange,
og udskrevet 737 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu