Fint farsbrød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Rør det hakkede kød sammen med æggehvider og rasp og rør bouillon i. Bland de finthakkede peberfrugter og kom dem i farsen. Svits de grofthakkede svampe ganske kort i olien. Lad dem svale lidt, inden de også blandes i. Krydr med knuste hvidløgsfed, salt og peber. Form farsen til et brød, som lægges i et smurt ildfast fad. Kom smørklatter over og hæld lidt bouillon blandet med tomatpuré i fadet. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca 45 minutter. Dryp af og til farsbrødet med væden fra fadet. Sæt bagekartofler i ovnen samtidig, så har de tilbehøret klar når retten er færdig.
|
|
Opskriften er vist 21564 gange,
og udskrevet 737 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne