Påskebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Påske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren opløses i den lune mælk og de øvrige ingredienser tilsættes og æltes godt til dejen er glat og smidig.
Dejen dækkes til og sættes til hævning et lunt sted i 20 min.
Dejen deles i to kugler, som hviler tildækket i 10 min. Dejkuglerne formes til brød og lægges i to smurte brødforme ca. 1.8l. Efterhæver tildækket et lunt sted til dobbelt størrelse ca. 30 minutter. Stryges med vand og overfladen snittes. Bages på midterste rille i en forvarmet ovn ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 25-30 min. |
|
Opskriften er vist 24734 gange,
og udskrevet 605 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Også fra en Lisbeth - 2008-03-19 15:48:38 syntes også at det er et kanon godt brød Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Meget let og lækker brød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne