Farsgryde med grønsager
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Kødet brunes i smør og så hele stykker som muligt. Heri blandes kvark, krydderier, tomater og de frosne grønsager samt bouillon. Alt småkoges i 10 minutter. Den snoede pasta blandes i og retten smages til.
|
|
Opskriften er vist 25658 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (18 stemmer) |
|
Kommentarer AW - 2005-01-01 01:01:01 en kedlig pastasovs, der ikke bliver meget bedre af de frostne grønsager T. Holm - 2005-01-01 01:01:01 hvis kødet er fars, hvordan skal man sp brune så store stykker som muligt? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne