Engelsk bøf (beefsteak)

Engelsk bøf (beefsteak), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skiveroksefilet ca. 200 g.
1 spsk.hvedemel
4 spsk.smør eller olivenolie
4 spsk.bouillon
3 løg
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Gnid bøfferne med peber på begge sider og lad dem trække i op til en halv time.

Skær løgene i ringe og svits dem - de må ikke brune! Tag dem fra og hold dem varme.

Luk bøfferne på begge sider ved høj varme - ca. 200 grader - sænk så varmen og steg dem yderligere ca. Tre minutter på hver side. Anret bøfferne på et forvarmet fad og fordel løgene over.

Kog panden af med lidt bouillon og servér skyen for sig.

Serveres med kogte kartofler, pommes frites eller brasekartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 24780 gange,
og udskrevet 464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (54 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-02 03:43:34
hvad er det man skal bruge melet til?