Engelsk bøf (beefsteak)
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Oprindelsesland : England Indsendt : |
|
|
Gnid bøfferne med peber på begge sider og lad dem trække i op til en halv time.
Skær løgene i ringe og svits dem - de må ikke brune! Tag dem fra og hold dem varme. Luk bøfferne på begge sider ved høj varme - ca. 200 grader - sænk så varmen og steg dem yderligere ca. Tre minutter på hver side. Anret bøfferne på et forvarmet fad og fordel løgene over. Kog panden af med lidt bouillon og servér skyen for sig. Serveres med kogte kartofler, pommes frites eller brasekartofler. |
|
Opskriften er vist 24780 gange,
og udskrevet 464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (54 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-12-02 03:43:34 hvad er det man skal bruge melet til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne