Eksotisk højreb i papaya og kiwi
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehøjreb med ben Oprindelsesland : Asien Indsendt : |
|
|
Stegens fedtlag ridses. Papayaen skrælles, og kernerne fjernes. Kiwi skrælles. Frugterne moses, evt. i blender, med limesaften. Stegen lægges i en plastpose og frugtmosen fordeles rundt om stegen. Posen lukkes og stilles koldt ca. 1 døgn. Mosen skrabes af kødet og gemmes. Stegen lægges i en bradepande og gnides med salt og peber. Brunes ca. 15 min ved 225° på midterste ovnribbe. Steger videre 1 1/4 - 1½ time ved 160°. Et kødtermometer skal vise 52-60° afhængig af, hvor rød man ønsker stegen. Lad stegen stå og trække ca. 20 min, inden den skæres i skiver. Stegeskyen hældes i en gryde og fedtet hældes fra. Frugtmosen røres med cremefraiche, og blandingen røres i stegeskyen. Saucen smages til med ribsgele og reven limeskal og serveres til kødet. Pyntes med brøndkarse.
|
|
Opskriften er vist 18262 gange,
og udskrevet 539 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne