Eksotisk højreb i papaya og kiwi

Eksotisk højreb i papaya og kiwi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehøjreb med ben

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.oksehøjreb
1 moden papaya
2 kiwi
1 lime Saft og skal herfra
 Salt
 peber
1 dl.cremefraiche
2 spsk.ribsgele
 
 evt. brøndkarse til pynt
 Hasselbachkartofler eller
 Aspargeskartofler samt salat
 
Opskrift:
Stegens fedtlag ridses. Papayaen skrælles, og kernerne fjernes. Kiwi skrælles. Frugterne moses, evt. i blender, med limesaften. Stegen lægges i en plastpose og frugtmosen fordeles rundt om stegen. Posen lukkes og stilles koldt ca. 1 døgn. Mosen skrabes af kødet og gemmes. Stegen lægges i en bradepande og gnides med salt og peber. Brunes ca. 15 min ved 225° på midterste ovnribbe. Steger videre 1 1/4 - 1½ time ved 160°. Et kødtermometer skal vise 52-60° afhængig af, hvor rød man ønsker stegen. Lad stegen stå og trække ca. 20 min, inden den skæres i skiver. Stegeskyen hældes i en gryde og fedtet hældes fra. Frugtmosen røres med cremefraiche, og blandingen røres i stegeskyen. Saucen smages til med ribsgele og reven limeskal og serveres til kødet. Pyntes med brøndkarse.





karakterer:
Opskriften er vist 18222 gange,
og udskrevet 539 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu