Corsicaner bøf
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Skold tomaterne og flå dem - eller brug dåsetomater - hak dem.
Hak løg og hvidløg. Halver olivenerne. Luk bøfferne ved at stege dem lynhurtigt på panden i olivenolie ved 200 grader. Sænk så til 175 grader og giv bøfferne to - tre minutter yderligere på hver side. Sæt bøfferne til side på et forvarmet fad. Kom hvidløg og så løg på panden. Når de er blanke, tilføjes tomater og basilikum. Kog igennem og smag til med salt og peber. Tilføj olivenerne. Når de er varme, er saucen klar til at hældes over bøfferne. Server med bagte kartofler eller pommes frites og flutes. |
|
Opskriften er vist 19750 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne