Påske-lammepostej
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Fars:
Rør alle ingredienserne sammen og hæld dem i en postejform. Bag nederst i ovnen ved 175 grader i godt 1 time. Mærk med en strikkepind om postejen er gennembagt. Lad stå i køleskabet 1 døgn. Salat: Rør olie og eddike sammen til en dressing og smag til med krydderier og hakkede krydderurter. Bland rucola, fintstrimlet icebergsalat og snittede oliven. Hæld dressingen over og server salat og postej sammen med lune flute. |
|
Opskriften er vist 17513 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2010-03-07 15:50:23 Nej, nej, nej.... man putter da ikke dåseleverpostej i en hjemmelavet postej!!!??? Man tager noget lever... som i "leverpostej" :-) Per - 2005-01-01 01:01:01 Ifølge emballagen med husblaspulver svarer 1 måle-tsk (5 ml) til 2 blade husblas. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne