Påske-lammepostej

Påske-lammepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket skinkekød
400 g.hakket lammekød
250 g.dåseleverpostej
1 æg
0.5 dl.rasp
 salt
 peber
0.5 dl.sherry
2 fedhvidløg, knuste
1 spsk.friskhakket estragon
1 spsk.friskhakket basilikum
0.5 tsk.tørret timian
2-3 tsk.citronsaft
1 tsk.Husblas, pulver
 
 Salat:
1 lille bakke Rucolasalat
0.5 icebergsalat
1 lille glas oliven
1 spsk.hvidvinseddike
4 spsk.olie
 salt
 peber
 hakkede krydderurter
 
Opskrift:
Fars:
Rør alle ingredienserne sammen og hæld dem i en postejform. Bag nederst i ovnen ved 175 grader i godt 1 time. Mærk med en strikkepind om postejen er gennembagt. Lad stå i køleskabet 1 døgn.

Salat:
Rør olie og eddike sammen til en dressing og smag til med krydderier og hakkede krydderurter. Bland rucola, fintstrimlet icebergsalat og snittede oliven. Hæld dressingen over og server salat og postej sammen med lune flute.





karakterer:
Opskriften er vist 17512 gange,
og udskrevet 332 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-07 15:50:23
Nej, nej, nej.... man putter da ikke dåseleverpostej i en hjemmelavet postej!!!??? Man tager noget lever... som i "leverpostej" :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Ifølge emballagen med husblaspulver svarer 1 måle-tsk (5 ml) til 2 blade husblas.