Chili verdes con carne
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Udblød bønnerne i vand mindst 4 timer. Skift vandet og kog dem møre, ca. 1½ time.
Skær kødet ud i ganske små stykker, ca. 1 cm lange og brede. Alternativt bed slagteren om hakke kødet groft. Med gas: Brænd chilierne med en gasflamme eller over åbent gasblus så skindet branker. I ovn: Læg chilierne på sølvpapir på en bageplade og placér den tæt under ovnens grillelement. Vend chilierne regelmæssigt, til de er brankede og skindet ser rynket ud hele vejen rundt. Lad chilierne hvile tildækket 10 minutter og flå dem. Befri dem for kerner og hak dem fint. Hak hvidløget fint. Hak rødløg og grønne peber ret fint. Skold og flå tomaterne, hak dem. Sautér løg og hvidløg i olien til de begynder at blive klare. Tilsæt hakkede peberfrugter, grønne chili, og tomater. Tilsæt sellerisalt, spidskommen, hvid peber, sukker og finthakket chipotle chili. Kom kødet i gryden, hæld øl ved og lad det hele simre et par timer eller længere. Når alt er mørt eller alle er sultne tilsættes bønnerne, evt. med lidt af kogevandet, og hele retten får et opkog. Jævnes lidt med en blanding af vand og majsstivelse. |
|
Opskriften er vist 31459 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne