Chili-gryde
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Kom fedtstof og kød i en skål og kog i 1 ½ min. på højeste effekt. Rør om 2 gange under kogningen.
Tilsæt chilipulver og tomatpure og kog 30 sek. på højeste effekt. Tilsæt mel, hakkede flåede tomater, bouillon og champignons. Rør godt rundt og kog i 2 min. på højeste effekt, indtil retten er jævnet. Rør 2-3 gange under kogningen. Tilsæt porreskiverne og kog under låg i 10 min. på middel effekt. Tilsæt majs og bønner og kog under låg i 6 min. på middel effekt. Bland de knuste tortillachips med den revne ost. Drys blandingen over retten og kog i 30-45 sek. på højeste effekt. Drys med persille og server. |
|
Opskriften er vist 14845 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mie - 2005-01-01 01:01:01 den er god men chipsene bliver bløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne