Bøf med spæk og kaperssovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg de tynde skiver spæk sprøde på en tør pande. Opbevar dem på bagepapir.
Form kødet i 4 store bøffer. Krydr dem med salt og peber. Steg dem rosa i lidt af fedtet fra spækket. Hold dem lune i stanniol. Kom kapers, citronsaft og fløde på panden. Kog det jævnt og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 29545 gange,
og udskrevet 477 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-08-01 21:47:50 Kan se på billedet at skiverne ligger ovenpå bøffenerne Hanne - 2012-08-27 10:36:50 Hvor kommer de tynde skiver spæk ind i retten når de er stegt.... Synes ikke det rigtigt fremgår af opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne