Bøf Lindstrøm 03
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak det hårdkogte æg fint og bland det med oksekødet, de hakkede rødbeder, kapers, den hakkede persille, det rå æg og det hakkede løg, løget kan evt. svitses let før det blandes i farsen.
Form fire bøffer og vend dem i rasp. Steg dem i fire - fem minutter på hver side. Servér med kogte kartofler og salat. Tips: Pandesovs: Drys 1 spsk. hvedemel på panden og rør godt rundt. Tilsæt kartoffelvand lidt efter lidt til passende konsistens. Smag til med kulør, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 23306 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne