Bøf ala ost
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hakkede oksekød æltes med æg, rasp, salt, peber, sellerisalt og knust hvidløg.
Kødet formes til 8-10 hakkebøffer, der brunes og gennemsteges i smør på en pande, 5 min. på hver side. Bøfferne anrettes i et ovnfast fad, og panden koges af med piskefløde, som derefter hældes ved bøfferne. Hver bøf dækkes med en osteskive, og herover lægges en halv tomat med den buede side opad. Igennem tomat, ost og bøf sættes en tandstik, så det holdes fast. Lige før bøfferne skal serveres, sættes de i ovn ved 250 grader C. alm. ovn i ca.10 min. til osten er smeltet og let gylden. Grøn salat og flutes serveres til. |
|
Opskriften er vist 45260 gange,
og udskrevet 850 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-02-20 19:25:23 Retten hedder bøf ala karoline og opskriften findes også på Arlas hjemme side eller i karolines køkken koge bøger. Thit - 2012-03-25 13:29:41 Hvad sker der hvis man undlader fløde? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne