Braiserede bøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet formes til 4 bøffer, der brunes i smør på en pande og krydres med salt og peber. Bøfferne tages op.
Løgene hakkes groft og ristes let på sammen pande. Kom de flåede tomater på og mos dem lidt. Lad det koge godt igennem. Læg bøfferne heri og lad dem braisere under låg nogle min. Smag til med salt og peber. Drys med hakket persille og server med ristet bacon og kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 39350 gange,
og udskrevet 585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne