Blå hakkebøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form otte tynde bøffer af hakkekødet. Læg skiver af ost over halvdelen og dæk med de andre hakkebøffer. Luk bøfferne godt i siderne, vikel en skive bacon omkring og steg dem på panden som sædvanlig.
Sauce: Mel drysses på panden hvorefter kogevand og blue shees tilsættes, bnår osten er smeltet tilsættes fløde og hakkede nødekerner, saucen farves med lidt kulør og smages til med salt og peber, men pas på med salt da der er salt i både kogevand og ost. Servér med bagte eller kogte kartofler. Den smeltede ost i bøffernes indre forhøjer smagen af rødvin. |
|
Opskriften er vist 138074 gange,
og udskrevet 2205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2009-03-12 14:28:32 11/3-2009 smager dejligt, bedst med roguefort ost. Linda Lüth - 2005-01-01 01:01:01 Har lavet dem med creme royal smager fortrinligt anonym - 2005-01-01 01:01:01 Bedst med roquefort, fin smag. Lars Find-Andersen - 2005-01-01 01:01:01 Osteskiver skal være tykke eller i flere lag, gerne ost med lidt smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne