Beef Ragout
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : |
|
|
Skær kødet i temmelig store stykker og put dem i gryden sammen med de skivede løg. Der krydres godt med salt og peber samt krydderiblandingen, og det kogende vand og kødkraften hældes over. Lad det hele simre i ca. 2 timer.
Serveres med syltede valnødder, agurker eller kapers opvarmet i skyen.
|
|
Opskriften er vist 12825 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne