Bankekød med enebær og kartoffelmos
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær oksekødet i tynde skiver og bank kødskiverne godt og krydr dem med salt, peber og letknuste enebær. Brun dem godt i smørret, lidt ad gangen, tag op og hold varmt.
Svits det hakkede løg i fedtstoffet og kom kødet i gryden igen sammen med laurbærbladene. Hæld vandet over og bring det i kog. Læg låg over og lad det småstege i 1 time. Tag kødet op på et varmt serveringsfad. Jævn saucen si evt. saucen og smag den til, giv den evt. lidt kulør. Server retten med kartoffelmos og tyttebærsyltetøj. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 107730 gange,
og udskrevet 7273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Linda B - 2015-10-20 03:47:35 Den er virkelig. Vi spiser altid for meget. ;) Anonym - 2013-06-20 10:02:44 Anja. Sådan ser bankekød nu engang ud. Det er ikke den kønneste spise, men smager fantasitisk. Anja - 2011-12-30 18:29:36 Ville ønske billederne var mere professionelle, så det så mere appetitligt ud. Tica - 2009-11-10 20:02:25 Fin ret :-) Jeg valgte at snitten et løg og en gulerod og koge det med for mere smag. anonym - 2009-11-02 16:14:31 Kan denne ret fryses ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne