Balinesisk kødgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Brug morter eller blender til at lave en pasta af chilierne (fjern frøstol og frø!).
De hakkede løg, hvidløg, ingefær, olien og evt. rejepastaen. Steg pastaen i tre - fire minutter under omrøring i wokken eller på panden. Tilsæt kødet og rør videre, til det har taget farve. Hæld så halvanden dl kogende vand på og tilføj sojasaucen, sukker og citronsaft. Læg låg på og lad retten simre en halv times tid til kødet mørt. Servér med løse ris og grønsager. |
|
Opskriften er vist 29708 gange,
og udskrevet 582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Adam - 2019-04-17 20:32:38 den opskrift er da helt hen i vejret.. baligryde er chili, kylling, ananas, æble og ris Alvin - 2012-02-15 11:49:15 Jeg synes at denne ret var meget god. Jeg brugte 2 chili (min kone er ikke så god til stærk mad), og 3 fed af hvidløg. Dejlig mad. Bali-manden - 2010-12-17 23:52:30 Du har da vist aldrig vaeret paa Bali ;) Bonnie - 2008-04-01 10:34:07 Den er dødforvirrende. Ville måske lave den, hvis den blev rettet til... Der står ikke hvidløg opskriften anonym - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret er alletiders! Blandingen mellem sødmen og det stærke er bare perfekt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne