Bacondolmer

Bacondolmer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Bacondolmer, billede 4 Bacondolmer, billede 1 Bacondolmer, billede 2 Bacondolmer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
250 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
0.5 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.25 tsk. Paprika
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Rør det hakkede oksekød med rasp, kartoffelmel, kryderier, æg og mælk. Farsen skal være fast.

Læg baconskiverne to og to ved siden af hinannen så de lige overlapper. Læg en passende portion fars på og rul baconskiverne sammen, fæst med tandstikker.

Lav 8 ruller på denne måde og brun dem i ca 1 spsk margarine i en dyb pande ved jævn varme. Skru ned for varmen til svagt blus og steg rullerne færdige til farsen er gennemstegt. Kog kartoflerne.

Serveres med brunsovs, rødkål og hvide kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 76931 gange,
og udskrevet 1987 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5905 (1406 kcal)
KJ pr. Pers. 1476 (351 kcal)
Vægt ialt 651 gram
Vægt pr. Pers. 162 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 906 KJ (215 kcal)
Protein 15.2 gram
Fedt 15.5 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-24 10:26:11
Nem og super lækker.

  -   2015-03-28 18:18:22
Alt for meget bacon!! Jeg elsker bacon, men det var sgu for meget!

  -   2014-06-22 13:47:37
Uhh det smagte godt. En nem hverdagsret. Lidt afveksling fra Hakkebøf eller frikadeller. Kan varmt anbefales.

  -   2011-03-11 15:00:56
Smager virkelig godt, man kan evt skærer baconet over på midten, så det meste af baconet bliver sprødt. Men fabelagtig opskrift

  -   2011-02-17 13:13:15
Baconen kan flettes til et stort "tæppe". Så fordeles fyldet på og det rulles sammen til en kødroulade.

  -   2010-10-19 19:16:10
mmmh de er lækre... hæh det er godt nok en manderet med alt det kød.. puha! men hvor det bare smager lækkert :D

  -   2010-06-01 07:47:08
Jeg havde faadet koebt flaeskefars,men det smagte skoent alligevel,en dejlig ret som osse boern holder af. Laekkert

  -   2008-01-09 20:32:54
Smager også rigtig godt med kartoffelmos og ærter